Någonting om allting eller ingenting

Ska ge mig på att förklara vad mitt huvudsyfte med den här bloggen är att inte vara som alla andra. Tro mig - det här kommer inte vara en vanlig mellanmjölksblogg som varken tycker bu eller bä. Jag tycker någonting och jag tänker stå för det. Ni kommer få läsa om flera lite tyngre ämnen och åsiktsinlägg med MINA åsikter. Jag förespråkar sunda ideal och hälsa istället för osunda ideal och ohälsa vilket kommer speglas i hela min blogg. Jag vill nå ut till folk och påverka.
Vem är då jag? Jag heter Michelle och är en glad 15-årig tjej med mycket tankar i huvudet som bor i en stad 10 mil sydväst om Stockholm. Jag är hästtjej ut i fingerspetsarna och rider på ridskola 1 gång i veckan. Utöver det har jag en fantastisk medryttathäst som jag rider ungefär 3 dagar i veckan. Till hösten ska jag börja gymnasiet på ekonomilinjen.  Jag är en ganska stark ledare och gillar att dra igång saker och är väldigt driven av mig. Jag gillar att uttrycka mina åsikter och argumentera och starta debatter. Jag kanske verkar som en ganska tråkig person men tro mig - det kommer jag väga upp i mina inlägg! Ge gärna tips på vad just DU vill läsa om för att det här ska bli riktigt bra!
Hoppas du tycker det här verkar som en bra blogg och att du, du och du fortsätter läsa så jag kan nå så många underbara personligheter som möjligt! Kram Michelle



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se