Tävlingsoutfit



Vita boots - Catago
Benlindor - Mias RS
Schabrak - Equiline
Dressyrgjord - Eric le Tixerant
Gelepad - Akton
Stigbylar - Mountain Horse
Bridongbett och stångbett - Sprenger
Fårskinnspad - EA Mattes
Dressyrsadel - Prestige
Träns - OS
Tyglar - Dy´on
Pannband - Glengordon

Min absoluta favoritoutfit att tävla med, har dock inte lusläst TR så vet inte om man får tävla med schabraket. I annat fall skulle jag använda ett annat Equiline-schabrak - Octagon. Om någon dag kommer tävlingsoutfiten för mig som ryttare upp här på bloggen, håll till godo ;)


200712

Var på träning i morse vilket gick bra! Svår koreografi men ändå riktigt kul, så är fruktansvärt trött nu. Sedan blev jag tvingad att diska när jag kom hem, så nu är jag helt slut hahah! ;)

Har inga direkta planer för dagen men ska nog snart ut och sola ett tag. Innan dess ska jag fixa lite med bloggdesignen och 5-10 stycken tidsinställda inlägg för dagen och några dagar framöver. Tänkte fixa lite olika drömoutfits, utrustning och så vidare till hästar, vill ha-begär, hiss och diss, lyx vs. budget och sådant. Blir nog för ett par tre dagar framöver.

Ikväll ska vi gå upp till ett svenskägt café i en park och äta korv och glass haha! Ska bli riktigt gott! Är dock avis på de hemma i Eskilstuna som ska på Kent ikväll. Bland annat min syster och min bror ska gå och ockå två kusiner till mig. Jag vill också gå :(

Imorgon är det stranden som gäller och på söndag fyller jag ååår! Wihoo! :D Ska gå på favoritresturangen på kvällen med 5 vänner till familjen, blir nog kanoners!

Har inte mycket mer att säga, så säger tack och hej för mig för ett tag, tjingeling!



Träning för dagen...

Blev lite styrketräning i går med mamma och pappa lite för skojs skull, gick bra men GUDARS vilken träningsvärk jag fick! Kunde knappt gå i trappor och armarna kom inte högre upp än typ 1/3 upp till axlarna xD Idag gick jag på ett Step-pass som jag inte provat på förut. Tänkte att det kunde bli en bra genomkörare för att bli av med träningsvärken, eller ja - mildra den lite!

Kommer in på passet och tar fram step-bräda och matta som man lägger under. Sedan ser jag att alla andra tar fram hantlar. Hmm tänker jag, och plockar också fram hantlar. Man kunde välja mellan 1 kg, 1½kg, 2 kg, 2½ kg och 3 kg. Jag valde helt klart 1 kg! Sedan kör det igång. Intensivt so tusan redan från början och sedan sätter tränaren igång med hantlarna. Det här var ju för sjutton ett styrek/konditionspass! Så efter det här har jag ingen direkt mindre träningsvärk, snarare mer. SÅ nu tycker jag att jag ska gå och lägga mig och sova bort den istället ;)

Dock var passet väldigt roligt så kommer nog gå på det på onsdagar. Då blir det Måndag: Step/Abdonimale, Onsdag: Step/Tonification och Fredag: Step. Min favorittränare Måndag och Fredag!

Imorgon blir det sovmorgon, resturangkäk på dagen och stranden eftermiddag/kväll. Blir nog bra!

Tänkte fixa det sista med designen imorgon och sedan köra igång på allvar med bloggen!

Kram Michelle



Om Mig

Jag heter Michelle och är född 22 Juli 1997. Jag bor tillsammans med min mamma och pappa i en villa i Eskilstuna. Här har jag bott i 12,5 år. Jag har en storasyster som är 28 år, och en storebror som är 25 år. I Juni i år gick jag ut nian från min helt underbara skola Faktoriet och lämnade min fantastiska klass F 9:1 och fantastiska lärare, saknar allihopa massor!

Har flera kusiner men den jag har bäst kontakt med är underbara Stephanie som bloggar HÄR!
På fritiden är jag oftast i stallet hos min fantastiskt underbara medryttarhäst Candius. Bästa, finaste hästen! Jag har ridit honom sedan början av Januari 2012. Jag rider även en gång i veckan på Vilsta Ridskola vilket jag har gjort i 2 år har jag för mig. Har innan ridit på Ekeby Ridskola sedan jag var 5-6 år gammal och har även parallellt ridit på både Ekeby och Vilsta. Har även gått ett halvår på en unghästkurs. Nu ska jag försöka hitta en grönt kort kurs så jag förhoppningsvis kan komma ut på någon tävling med Candius. Jag föredrar dressyr framför hoppning vilket faktiskt speglas i min personlighet. Jag kan vara en extrem perfektionist - allt ska glänsa, vara rent, snyggt, städat och så vidare.
Jag har faktiskt nästan alltid gillat att gå i skolan. Jag har ganska lätt att stressa upp mig för saker och ta på mig för mycket saker och blir stressad för det. Jag har också lätt att ställa för höga krav på mig själv och få prestationsångest men jag har börjat förstå och lära känna mig själv, och jag vet nu hur jag ska göra för att undvika det. Mina favoritämnen i skolan är SO och Matte, men jag gillar inte alls Bild, Idrott och NO.

I höst ska jag börja gymnasiet och ska gå på Rekarnegymnasiet och läsa Ekonomi vilket ska bli väldigt roligt. Jag har höga förväntningar på mina gymnasieår och hoppas på att jag hamnar i en bra klass!

Det senaste året har jag blivit mer och mer för att ta hand om min kropp och träna och äta nyttigt. Jag tränar inte för att bli smal utan för att må bra. Jag själv är stolt över min kropp och det tycker jag är det viktigaste. Jag har tidigare haft problem med migrän och ont i knän och rygg men efter jag börjat träna och bygga muskler har dessa problem reducerats massor och jag får nästan aldrig mina migränattacker när jag blir blind och ligger i sängen och spyr en hel dag av fruktansvärd smärta.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv. Jag är en ganska driven och glad tjej som är målmedveten och bjuder på mig själv. Jag tycker det är väldigt svårt att beskriva mig själv, men jag tror att jag ibland kan uppfattas som något påstridig och ibland dryg, men det är inget jag menar att vara, utan det kan vara att jag uttrycker mig fel eller pratar i fel tonläge, men jag brukar försöka "rätta till" de misstagen på en gång!

Om ni vill veta något mer om mig är det bara att fråga! :)


Hiss och Diss!

HISS

Snygga träningskläder!

Jag hissar verkligen snygga träningskläder med funktionalitet som gör att man känner sig snygg, färger uppskattas även! Jag älskar personligen träningstights i funktionsmaterial då de är sköna, svala och slimmar benet och rumpan och gör så man kan fuska lite med vältränadheten(heter det ens så?) hehe ;) Tillsammans med ett par snygga, bekväma löpardojor och en färgglad tshirt är lyckan total!
Ett exempel. En väldigt basic men snygg träninsoutfit. Vik gärna upp byxorna något och t-shirten kan även bytas ut mot en vanlig lite större avlagd t-shirt från garderoben som knyts i en knut i ena nedre hörnet - såå snyggt!


DISS

All form av vanvård

Vanvård av djur och männsikor är fasansfull, vidrigt och hemskt. Härde på nyheterna senast idag om en man som hade 26 misskötta och vanvårdade katter i sin lägenhet, flera av katterna fick avlivas. Sådant här får mig att vilja kräkas. Jag förstår inte hur man kan vanvårda eller utbyttja någon som står i beroendeställning gentemot en, någon som dessutom inte har gjort något ont mot personen i fråga. Och ja, jag anser att katter också är någon, och inte något. Katter är lika mycket levande som vi, något är för mig ett dött ting. Nej, dags att avsluta det här innan jag blir riktigt uppretad...

Allt för mig, tack och hej!


Träning?

Träning för mig är inte något för att bli smal. Träning är för mig att vara hälsosam och må bra. Jag själv är inte pinnsmal men jag trivs med min kropp. Det är inte fel att vara smal - definitivt inte, då många har den kroppsbyggnaden och det finns lika många som är missnöjda med sin kropp för att de känner sig för smala som de som känner sig överviktiga.

Om man vill gå ner i vikt ska man inte äta mindre utan träna och äta nyttigare för att bli mer vältränad och trivas med sin egen kropp. Man kan inte trivas mer med sin kroppen när man endast går ner i vikt utan att bygga muskler - jag tror aldrig att man blir riktigt nöjd. Om man däremot tränar och bygger muskler blir man stolt över sig själv - det kan jag lova.

 Jag har många kompisar som har velat gå ner i vikt och försökt med det genom minskat matintag men jag har övertalat och peppat att i stället börja träna för att bygga muskler och bli vältränad. Man går kanske inte ner så mycket då muskler väger mer än fett - viktigt att komma ihåg.

Det finns en träningsform för alla - promise! Alla trivs inte med att gå på gym, alla trivs inte med att springa i skogen och alla trivs inte med att träna i grupp. Så fort man rör på sig så man får upp pulsen är det träning. det kan handla om att jogga, gymma, powerwalka, spela basket, rida, dansa och så vidare i all oändlighet. Jag själv älskar attutmana mig själv och gå på så kallade pass i grupp med en instruktör.

Det jag gillar bäst är olika former av "step" med roliga danssteg och spännande koreografi. Jag har världens sämsta  koordinationsförmåga men jag kämpar vidare och i slutet av ett pass är man otroligt nöjd med sig själv haha! :)

Något jag tror på är att varje dag tänka på de saker man är nöjd med på sig själv istället för de saker man är missnöjd med. Vad är det för mening att tänka "Usch vad jag hatar att min mage för att den är så degig" eller "Mina lår är så tjocka" och så vidare... Varför inte tänka "Mina ögon är fina och jag gillar mina armar" eller att "Jag gillar min hållning"? Det ger dig själv så mycket mer. Jag själv är nöjd med att jag känner mig vältränad och  jag kan gå i bikini och vara stolt över min kropp.

När man är stolt över sin egen kropp blir hållningen automatisk bättre och gör att andra tycker att "Hon/Han är stolt över sin kropp" Alla borde vara stolta över sig själva men jag kan hålla med om att det inte är det lättaste i den värld vi lever i! Kom ihåg att det bara är du som ser dina egna skavanker och att även solen har sina fläckar!

Kram Michelle


G-night

Kryper till kojs nu då, är fruktansvärt trött efter tidig uppgång i morse för att hinna träna innan det blir så fruktansvärt varmt då jag är i Spanien. Gick upp  halv åtta, tryckte i mig en banan och en actimel, packade träningsväskan och åkte till gymmet. Halv nio började passet, ett step-pass med mycket koordinationsövningar och ganska svår danskoreografi - ett typiskt michelle-pass då! Superkul, supersvårt och superjobbigt ;)

Älskar instruktören på de här passen jag går på. Hon är verkligen rolig och lättsam och tydlig på att visa och få en att förstå och även fast jag bara har min knaggliga skol-spanska där man bara fått lära sig en massa verb i 89 miljoner olika former så kan vi prata med varandra och jag kan prata med de andra på passet. I Spanien är de inte sådär överjävliga på engelska kan jag ju inte påstå ;)

Var sopslut efter passet och väl hemma blev det äggröra och sedan en slappardag hela dagen med Martina Haags senaste bok - Glada hälsningar från Missångerträsk! Sjukt rolig bok som verkligen rekommenderas till alla, skrattade högt flera gånger! xD

Påbörjade sedan nästa bok och sedan var det dags för utgång på restaurang med kebab till käk ikväll vilket uppskattades. Är nu mätt, trött, törstig och glad. Imorgon är det sovmorgon kan jag säga så vi hörs lite senare imorgon! :) Kommentera, kommentera, kommentera vad ni vill. Tips på inlägg, åsiktsinlägg osv osv osv. Jag har dåligt med fantasi! ;)

Kram Michelle



Någonting om allting eller ingenting

Ska ge mig på att förklara vad mitt huvudsyfte med den här bloggen är att inte vara som alla andra. Tro mig - det här kommer inte vara en vanlig mellanmjölksblogg som varken tycker bu eller bä. Jag tycker någonting och jag tänker stå för det. Ni kommer få läsa om flera lite tyngre ämnen och åsiktsinlägg med MINA åsikter. Jag förespråkar sunda ideal och hälsa istället för osunda ideal och ohälsa vilket kommer speglas i hela min blogg. Jag vill nå ut till folk och påverka.
Vem är då jag? Jag heter Michelle och är en glad 15-årig tjej med mycket tankar i huvudet som bor i en stad 10 mil sydväst om Stockholm. Jag är hästtjej ut i fingerspetsarna och rider på ridskola 1 gång i veckan. Utöver det har jag en fantastisk medryttathäst som jag rider ungefär 3 dagar i veckan. Till hösten ska jag börja gymnasiet på ekonomilinjen.  Jag är en ganska stark ledare och gillar att dra igång saker och är väldigt driven av mig. Jag gillar att uttrycka mina åsikter och argumentera och starta debatter. Jag kanske verkar som en ganska tråkig person men tro mig - det kommer jag väga upp i mina inlägg! Ge gärna tips på vad just DU vill läsa om för att det här ska bli riktigt bra!
Hoppas du tycker det här verkar som en bra blogg och att du, du och du fortsätter läsa så jag kan nå så många underbara personligheter som möjligt! Kram Michelle


Okej, nu kör vi!

Nu får det vara slut med latheterna, det är somarlov och jag har massor med tid över - så tänkte börja blogga igen! :) Är i Spanien nu och har det riktigt mysigt, just nu sitter jag i solen, i ca 33 graders värme vilket är underbart skönt! Men nu får jag ta och dluta blogga - dags för ett dopp i poolen!

xoxo


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se