G-night

Kryper till kojs nu då, är fruktansvärt trött efter tidig uppgång i morse för att hinna träna innan det blir så fruktansvärt varmt då jag är i Spanien. Gick upp  halv åtta, tryckte i mig en banan och en actimel, packade träningsväskan och åkte till gymmet. Halv nio började passet, ett step-pass med mycket koordinationsövningar och ganska svår danskoreografi - ett typiskt michelle-pass då! Superkul, supersvårt och superjobbigt ;)

Älskar instruktören på de här passen jag går på. Hon är verkligen rolig och lättsam och tydlig på att visa och få en att förstå och även fast jag bara har min knaggliga skol-spanska där man bara fått lära sig en massa verb i 89 miljoner olika former så kan vi prata med varandra och jag kan prata med de andra på passet. I Spanien är de inte sådär överjävliga på engelska kan jag ju inte påstå ;)

Var sopslut efter passet och väl hemma blev det äggröra och sedan en slappardag hela dagen med Martina Haags senaste bok - Glada hälsningar från Missångerträsk! Sjukt rolig bok som verkligen rekommenderas till alla, skrattade högt flera gånger! xD

Påbörjade sedan nästa bok och sedan var det dags för utgång på restaurang med kebab till käk ikväll vilket uppskattades. Är nu mätt, trött, törstig och glad. Imorgon är det sovmorgon kan jag säga så vi hörs lite senare imorgon! :) Kommentera, kommentera, kommentera vad ni vill. Tips på inlägg, åsiktsinlägg osv osv osv. Jag har dåligt med fantasi! ;)

Kram Michelle




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se