Träning för dagen...

Blev lite styrketräning i går med mamma och pappa lite för skojs skull, gick bra men GUDARS vilken träningsvärk jag fick! Kunde knappt gå i trappor och armarna kom inte högre upp än typ 1/3 upp till axlarna xD Idag gick jag på ett Step-pass som jag inte provat på förut. Tänkte att det kunde bli en bra genomkörare för att bli av med träningsvärken, eller ja - mildra den lite!

Kommer in på passet och tar fram step-bräda och matta som man lägger under. Sedan ser jag att alla andra tar fram hantlar. Hmm tänker jag, och plockar också fram hantlar. Man kunde välja mellan 1 kg, 1½kg, 2 kg, 2½ kg och 3 kg. Jag valde helt klart 1 kg! Sedan kör det igång. Intensivt so tusan redan från början och sedan sätter tränaren igång med hantlarna. Det här var ju för sjutton ett styrek/konditionspass! Så efter det här har jag ingen direkt mindre träningsvärk, snarare mer. SÅ nu tycker jag att jag ska gå och lägga mig och sova bort den istället ;)

Dock var passet väldigt roligt så kommer nog gå på det på onsdagar. Då blir det Måndag: Step/Abdonimale, Onsdag: Step/Tonification och Fredag: Step. Min favorittränare Måndag och Fredag!

Imorgon blir det sovmorgon, resturangkäk på dagen och stranden eftermiddag/kväll. Blir nog bra!

Tänkte fixa det sista med designen imorgon och sedan köra igång på allvar med bloggen!

Kram Michelle




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se