Önskeinlägg del 1 Ansiktvård

Har fått en fråga om att skriva om vilka skönhetsprodukter jag har, och emd en kort utvärdering, inköpsstälel oh pris. Tänkte dela upp detta i ett antal inlägg och ska börja med Ansiktsvård. det kommer behandla smink, sminkborttagning och liknande :)
 
Smink:
 
Började för lite drygt 3 veckor sedan med ID BareMinerals vilket är som ett under för mig och min hy, det fungerar jättebra och jag mycket mindre finnar. Jag använder mig utav startkitet  med 8 delar. Den kostar ca 995 kr och jag köpte den på Kicks. Även om det är ganska dyrt så fungerar det väldigt bra och är väldigt drygt vilket gör att det känns värt det! Jag rekommenderar det till alla! Startkitet består av:
2 st mineralfoundations
1 st bronze/solpuder
1 st mineral veil som man lägger utanpå för att matta ner
1 st primer
1 st concealerborste
1 st borste som jag använder till pudret och mineral veil
1 st borste som jag använder till bronzepudret
 
Min conceler kommer ifrån L´oreal Paris Perfect Match och fungerar jättebra. Täcker bra och håller hela dagen. Den är inköpt på Kicks och kostar ca 129 kr har jag för mig. Jag använder dessutom ett täckstift från Apoteket som verkar uttorkande på finnar då den innehåller acetylsalicylsyra.
 
 
 
Min mascara kommer den också från L´oreal Paris. Den heter Volume Million Lashes och den är jag också väldigt nöjd med. Den ger lagom med volym och klumpar inte, separerar fint och håller hela dagen. Även lätt att tvätta bort. den köptes den med på Kicks och kostar ca 129 kr den med.
 
 
Sedan har jag förstås massor av olika ögonskuggor, rouger, ögonpennor, läppstift, eyeliners, kajalpennor och läppennor m.m som jag använder ibland. Dock är det ovan det jaga nvänder dagligen.
 
 
Sminkborttagning:
 
Jag börjar med att ta bort ögonsmink med Andrea Eye Q´s eye makeup remover pads. De fungerar helt okej, är smidiga, och går inte på mer än en 50-lapp typ. Den bästa är en från Biotherm som jag haft 2 gånger, men den typ 200 kr... Men den är extremt bra! 
 
 
 
Därefter använder jag en djuprengörande ansiktsgel från Apoteket, en ansiktsscrub från Apoteket för, ett ansiktsvatten från Nivea och en återfuktande ansiktsgel från Apoteket. Allt kostar ca 60 kr/st. Dessa produkter är jättebra för min hy och lämnar den fräsch och matt. Ett hett tips till alla oavsett hudtyp är att köpa Apotekets produkter. Bra produkter till ett lågt pris. Jag har också en ögoncreme från Apoteket som jag använder ibland.
 
 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se