Om Mig

Jag heter Michelle och är född 22 Juli 1997. Jag bor tillsammans med min mamma och pappa i en villa i Eskilstuna. Här har jag bott i 12,5 år. Jag har en storasyster som är 28 år, och en storebror som är 25 år. I Juni i år gick jag ut nian från min helt underbara skola Faktoriet och lämnade min fantastiska klass F 9:1 och fantastiska lärare, saknar allihopa massor!

Har flera kusiner men den jag har bäst kontakt med är underbara Stephanie som bloggar HÄR!
På fritiden är jag oftast i stallet hos min fantastiskt underbara medryttarhäst Candius. Bästa, finaste hästen! Jag har ridit honom sedan början av Januari 2012. Jag rider även en gång i veckan på Vilsta Ridskola vilket jag har gjort i 2 år har jag för mig. Har innan ridit på Ekeby Ridskola sedan jag var 5-6 år gammal och har även parallellt ridit på både Ekeby och Vilsta. Har även gått ett halvår på en unghästkurs. Nu ska jag försöka hitta en grönt kort kurs så jag förhoppningsvis kan komma ut på någon tävling med Candius. Jag föredrar dressyr framför hoppning vilket faktiskt speglas i min personlighet. Jag kan vara en extrem perfektionist - allt ska glänsa, vara rent, snyggt, städat och så vidare.
Jag har faktiskt nästan alltid gillat att gå i skolan. Jag har ganska lätt att stressa upp mig för saker och ta på mig för mycket saker och blir stressad för det. Jag har också lätt att ställa för höga krav på mig själv och få prestationsångest men jag har börjat förstå och lära känna mig själv, och jag vet nu hur jag ska göra för att undvika det. Mina favoritämnen i skolan är SO och Matte, men jag gillar inte alls Bild, Idrott och NO.

I höst ska jag börja gymnasiet och ska gå på Rekarnegymnasiet och läsa Ekonomi vilket ska bli väldigt roligt. Jag har höga förväntningar på mina gymnasieår och hoppas på att jag hamnar i en bra klass!

Det senaste året har jag blivit mer och mer för att ta hand om min kropp och träna och äta nyttigt. Jag tränar inte för att bli smal utan för att må bra. Jag själv är stolt över min kropp och det tycker jag är det viktigaste. Jag har tidigare haft problem med migrän och ont i knän och rygg men efter jag börjat träna och bygga muskler har dessa problem reducerats massor och jag får nästan aldrig mina migränattacker när jag blir blind och ligger i sängen och spyr en hel dag av fruktansvärd smärta.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv. Jag är en ganska driven och glad tjej som är målmedveten och bjuder på mig själv. Jag tycker det är väldigt svårt att beskriva mig själv, men jag tror att jag ibland kan uppfattas som något påstridig och ibland dryg, men det är inget jag menar att vara, utan det kan vara att jag uttrycker mig fel eller pratar i fel tonläge, men jag brukar försöka "rätta till" de misstagen på en gång!

Om ni vill veta något mer om mig är det bara att fråga! :)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se