Önskeinlägg del 2 Hårvård

Har fått en fråga om att skriva om vilka skönhetsprodukter jag har, och med en kort utvärdering, inköpsställen och pris. Tänkte dela upp detta i ett antal inlägg och ska nu ta Hårvård.
 
Schampo och Balsam
Jag använder L´oreal Paris Absolut Repair som är extremt bra och gör mitt hår jättefint. Köper jag 500+500 ml kostar det 349 kr och det räcker väldigt länge. Det är ett bra pris tycker jag! Jag köper det hos en hårvårdsbutik i stan.
 
 
Olja
Använder mig av Moroccanoil efter varje hårtvätt som gör mitt hår mjukt, lent och mindre flygigt. Den kostar 350 kr för 125 ml - och det räcker jättelänge! Jag får använda gsnak mycket och jag delar med mamma. Vi har använt den sedan slutet av augusti och det är mer än en tredjedel kvar av oljan! Ett riktigt mirakelmedel!
 
 
Hårspray
Min hårspray kommer från TIGI Bed Head och fungerar jättebra och luktar gudomligt! Hårsprayen var ganska dyr runt 200 kr har jag för mig men är väl värd sitt pris. Den ger bra med stadga och glans och är jättelätt att borsta ur. Dessutom gör den inte håret sådär hårt som många andra hårsprayer gör det.
 
Plattång
Har världens bästa plattång! GA.MA CP1. Den är en keramisk plattång som fungerar jättebra och inte sliter så mkt på håret. Den kostar ca 800 kr.
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se